In het Volle Leven
  • Info
    • Privacy
    • Abonnementen
    • Plattegrond
    • Spelregels van de Tuin
    • Tuinder
    • CSA
    • Oogstverwachting
    • Oogstbericht
    • Vrijwilligers en Stagiaires
    • Educatie Excursie
    • Tarieven
  • Familiedag
  • Contact
  • Foto's
    • Juni 2006
    • Open dag 2007
    • Zuurkool maken 2008
    • Koken op de tuin 2009
    • Koken op de tuin 2010
    • Open dag 2010
    • wilgentenen vlechten 2010
    • kamp klas 7c 2011
    • Zuurkool maken 2012
    • Atjar maken 2012
    • Maasheggenvlechten 2013
    • Familiedag 2013
  • Assortiment
  • Agenda
  • Recepten
  • Beleving van een oogstlid
  • Nieuwe pagina

Witte bonen uit Tarbes

Foto

Deze lange, witte en platte boon wordt beschouwd als de lekkerste van de bonen familie. Zijn fijne smaak dankt hij aan de kwaliteit van de bodem, zijn schaduwrijke omgeving, zijn dunne schil en zijn compositie die smelt in de mond.

Ze kunnen goed bewaard worden en moeten dan voor het koken even geweld worden in water. Deze bonen zijn een bekend ingredient in veel gerechten, als soep, witte bonen in tomatensaus en cassoulet.

Powered by Create your own unique website with customizable templates.