In het Volle Leven
  • Info
    • Privacy
    • Abonnementen
    • Plattegrond
    • Spelregels van de Tuin
    • Tuinder
    • Nieuwsbrief
    • Oogstverwachting
    • Oogstbericht
    • Vrijwilligers en Stagiaires
    • Educatie Excursie
    • Tarieven
  • Familiedag
  • Contact
  • Foto's
    • Juni 2006
    • Open dag 2007
    • Zuurkool maken 2008
    • Koken op de tuin 2009
    • Koken op de tuin 2010
    • Open dag 2010
    • wilgentenen vlechten 2010
    • kamp klas 7c 2011
    • Zuurkool maken 2012
    • Atjar maken 2012
    • Maasheggenvlechten 2013
    • Familiedag 2013
  • Assortiment
  • Agenda
  • Recepten
  • Beleving van een oogstlid

Roodlof- schuitjes met roomkaas mousse en sesamzaadjes.

Foto
Ingrediënten:

200-250 gr verse roomkaas of verse geitenkaas, 
½ tl geraspte citroenschil[van een biologische citroen] , 
zout en peper, 
12 roodlof blaadjes, 
sesamzaadjes reepje citroenschil

Breng 200-250 gr verse roomkaas of verse geitenkas op smaak met de geraspte citroenschil en wat zout en peper. Roer het mengsel lekker luchtig. Vorm hiervan circa 12 kleine ovaaltjes. Leg in 12 roodlof blaadjes een ovaaltje gekruide kaas. Strooi er enkele sesamzaadjes over en garneer met een reepje citroenschil.


Powered by Create your own unique website with customizable templates.