Roodlof- schuitjes met roomkaas mousse en sesamzaadjes.
Ingrediënten:
200-250 gr verse roomkaas of verse geitenkaas,
½ tl geraspte citroenschil[van een biologische citroen] ,
zout en peper,
12 roodlof blaadjes,
sesamzaadjes reepje citroenschil
Breng 200-250 gr verse roomkaas of verse geitenkas op smaak met de geraspte citroenschil en wat zout en peper. Roer het mengsel lekker luchtig. Vorm hiervan circa 12 kleine ovaaltjes. Leg in 12 roodlof blaadjes een ovaaltje gekruide kaas. Strooi er enkele sesamzaadjes over en garneer met een reepje citroenschil.
200-250 gr verse roomkaas of verse geitenkaas,
½ tl geraspte citroenschil[van een biologische citroen] ,
zout en peper,
12 roodlof blaadjes,
sesamzaadjes reepje citroenschil
Breng 200-250 gr verse roomkaas of verse geitenkas op smaak met de geraspte citroenschil en wat zout en peper. Roer het mengsel lekker luchtig. Vorm hiervan circa 12 kleine ovaaltjes. Leg in 12 roodlof blaadjes een ovaaltje gekruide kaas. Strooi er enkele sesamzaadjes over en garneer met een reepje citroenschil.