In het Volle Leven
  • Info
    • Privacy
    • Abonnementen
    • Plattegrond
    • Spelregels van de Tuin
    • Tuinder
    • Nieuwsbrief
    • Oogstverwachting
    • Oogstbericht
    • Vrijwilligers en Stagiaires
    • Educatie Excursie
    • Tarieven
  • Familiedag
  • Contact
  • Foto's
    • Juni 2006
    • Open dag 2007
    • Zuurkool maken 2008
    • Koken op de tuin 2009
    • Koken op de tuin 2010
    • Open dag 2010
    • wilgentenen vlechten 2010
    • kamp klas 7c 2011
    • Zuurkool maken 2012
    • Atjar maken 2012
    • Maasheggenvlechten 2013
    • Familiedag 2013
  • Assortiment
  • Agenda
  • Recepten
  • Beleving van een oogstlid

Hier klikken om te bewerken.

Foto
  • 1 romanesco kool
  • 200 gr gerooktespek blokjes
  • 2 sjalotjes
  • 1 teentje knoflook
  • 1 takje of snuifje thijm
  • 2,5 dl room
  • 1 soeplepel olijfolie
  • 1 soeplepel balsamico azijn
  • peper en zoit
  • 400 gr tagliatelle

BereidingswijzWas en verdeel de kool in roosjes kook ze beetgaar, Verwarm de olijfolie in de pan en voeg de gesnipperde look en sjatotjes toe, laat even stoven, doe er de spekjes bij en laat bakken tot ze gekleurd zijn, blus met de balsamico azijn en doe de room erbij, laat een tweetal minuten sudderen, ga de kruiding na, doe er wat peper en zéér weinig zout bij Bind indien nodig met maizena expres. Ondertussen heb je de pasta gekookt, giet af en meng er de kool onder, overgiet met de saus en dien op.


Powered by Create your own unique website with customizable templates.