In het Volle Leven
  • Info
    • Privacy
    • Abonnementen
    • Plattegrond
    • Spelregels van de Tuin
    • Tuinder
    • Nieuwsbrief
    • Oogstverwachting
    • Oogstbericht
    • Vrijwilligers en Stagiaires
    • Educatie Excursie
    • Tarieven
  • Familiedag
  • Contact
  • Foto's
    • Juni 2006
    • Open dag 2007
    • Zuurkool maken 2008
    • Koken op de tuin 2009
    • Koken op de tuin 2010
    • Open dag 2010
    • wilgentenen vlechten 2010
    • kamp klas 7c 2011
    • Zuurkool maken 2012
    • Atjar maken 2012
    • Maasheggenvlechten 2013
    • Familiedag 2013
  • Assortiment
  • Agenda
  • Recepten
  • Beleving van een oogstlid

Paksoy roerbakschotel met gehakt en cashewnoten 

Foto
Ingrediënten:

200 gram rijst, 
400 gram paksoi, 
1-2 teentjes knoflook, 
1 eetlepel (Thaise roerbak)olie, 
150 gram gehakt, 
50 gram cashewnoten, zout, 
1 eetlepel ketjap

Kook de rijst. Was de paksoi en snij de groente in reepjes. Pel de knoflook en hak deze fijn. Verhit de olie in een wok. Bak de knoflook even in de olie en voeg het gehakt toe. Bak het gehakt rul. Bak de paksoi al omscheppend mee tot de groente is geslonken. Schep de ketjap, de cashewnoten en de rijst door het groentemengsel. Voeg naar smaak zout toe. Vegetarische variatie: vervang het gehakt door (Oosterse) quornstukjes of door in ketjap gemarineerde blokjes tahoe.


Powered by Create your own unique website with customizable templates.