In het Volle Leven
  • Info
    • Privacy
    • Abonnementen
    • Plattegrond
    • Spelregels van de Tuin
    • Tuinder
    • CSA
    • Oogstverwachting
    • Oogstbericht
    • Vrijwilligers en Stagiaires
    • Educatie Excursie
    • Tarieven
  • Familiedag
  • Contact
  • Foto's
    • Juni 2006
    • Open dag 2007
    • Zuurkool maken 2008
    • Koken op de tuin 2009
    • Koken op de tuin 2010
    • Open dag 2010
    • wilgentenen vlechten 2010
    • kamp klas 7c 2011
    • Zuurkool maken 2012
    • Atjar maken 2012
    • Maasheggenvlechten 2013
    • Familiedag 2013
  • Assortiment
  • Agenda
  • Recepten
  • Beleving van een oogstlid
  • Nieuwe pagina

Tzatziki  met Nieuw- Zeelandse spinazie

Foto
Ingrediënten:

500 gram verse spinazie, 
1,5  dl. Griekse yoghurt, 
1 fijngesneden ui, 
2 teentjes fijngesneden knoflook, 
2 eetlepels olijfolie, 
zout en vers gemalen peper naar smaak.

Fruit de ui gedurende 3 minuten in hete olie. Voeg spinazie toe en laat deze met de deksel op de pan gaar worden. Doe er als het nodig is een beetje water bij.
Laat de spinazie afkoelen, snijd hem klein, roer er de uitgelekte yoghurt, knoflook, peper en zout door en serveer als koude salade.    

Powered by Create your own unique website with customizable templates.